Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Voor iedereen hebben we een uitdagende vervolgopleiding.

Gevaarherkenning:

Jij weet dat je als motorrijder erg kwetsbaar bent. Daarom is het enorm van belang dat je door hebt wat er mis kan gaan nog voor het gebeurd. De meeste gevaarlijke situaties kan je zien aankomen. als je het kunt zien aankomen dan kan je er wat mee nog voor het gebeurd. In deze cursus leer je hoe je mogelijk gevaar kunt herkennen en hoe je hier op kunt anticiperen. Een leerzame dag waarin we ook ervaringen met elkaar kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Deze dagcursus kost €199,- incl. lunch

Bochten training op de weg:

Elke bocht is anders maar hoe herken je wat voor bocht je nadert? Hoe bepaal je wat de beste plaats op de weg is voor en in de bocht? Hoe snel nader je een bocht? Deze en nog veel meer vragen behandelen in deze cursus. We maken vooral veel kilometers met zo veel mogelijk verschillende bochten. Onderweg stoppen we regelmatig om situaties te bespreken. vervolgens kunnen we delen van de route herhalen om de verbeterpunten toe te passen. Een leerzame dag met vooral veel motorrijden.

Deze dagcursus kost €199,- incl. lunch

Rijden in een file:

Met de motor heb je in de file een voordeeltje, je kunt er tussendoor. Het klinkt alleen mooier dan het is. Er schuilen veel gevaren. De ruimte is beperkt en andere bestuurders verwachten je niet. In deze cursus leer je wanneer het is toegestaan tussen de file door te rijden, wat de gevaren zijn en hoe je hier mee om gaat. Rij je regelmatig in de spits en wil je veilig op je bestemming aankomen dan is dit een interessante cursus voor jou.

Deze cursus kost € 99,-

Circuit training:

Tijdens deze circuit training gaan we met een klein groepje naar het circuit Deze training is bedoeld voor motorrijders die al een tijdje hun rijbewijs hebben en graag een stapje verder willen. De training bestaat uit een klein deel theorie en vooral veel rijden op het circuit met je eigen motor. Na een paar rondjes krijg je feedback van een ervaren circuit instructeur en kan je deze verbeterpunten direct toepassen in de volgende heat. Dit herhaald zich een paar keer zodat je aan het eind van de dag precies weet hoe je bochten moet voorbereiden, insturen en uit accelereren. Het gaat deze dag niet om de snelste tijd maar vooral om de techniek onder de knie te krijgen.

Opfris cursus op maat:

Loop jij tegen bepaalde dingen aan tijdens het motorrijden? Wil je behendiger worden tijdens langzaam bochten of juist sneller een bocht door durven? Veel door de stad, landweggetjes of juist de snelweg op? Deze cursus staat volledig in het teken van jouw wensen. Je geeft voor de cursus aan wat je graag wilt leren en wij gaan alles uit deze dag of dagdeel halen zodat jij je straks prettiger voelt in de situaties waar je tegenaan loopt. Komen we onderweg andere onderwerpen tegen waar we verbetering in kunnen aanbrengen dan nemen we daar uiteraard ook de tijd voor.

Deze cursus kan al vanaf €149,-

Rijangst:

Heb jij iets meegemaakt in het verkeer waardoor je onzeker bent geworden? Wil je weer zelfverzekerder worden op de motor? Meer plezier en ontspanning ervaren op de motor in het verkeer? Tijdens deze cursus gaan we hier mee aan de slag. vertel waar je tegenaan loopt en we maken of wat je hebt meegemaakt en we gaan hier samen mee aan de slag.

Deze cursus kan al vanaf €179,-

 

 

Heb je vragen of wil je een vervolgopleiding aanvragen?

Klaar om je proefles in te plannen?