Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Brommerrijles

Hier begint het allemaal, je brommer/scooter rijbewijs. Wat is nou mooier dan met je scooter door Groningen te rijden? Bij Rijschool Noord kan je uiteraard ook terecht voor je brommer rijbewijs. Dit doen we uitsluitend in Groningen.

Je krijgt les van een ervaren motorinstructeur die je eerst leert om met de scooter om te gaan en je vervolgens stap voor stap voorbereidt op je examen.

Ben je 15,5 dan kan je al starten met je theorie. Heb je die binnen dan kunnen we de dagcursus plannen. misschien zelfs op je 16e verjaardag!

Kan jij niet wachter? Meld je dan nu aan!

Ik wil brommerrijles!

Prijzen

Bijna iedereen die zijn brommer/scooter rijbewijs gaat halen doet de dagcursus. Deze cursus kost €395,- Je begint vroeg in de ochtend en doet dezelfde dag nog examen. Deze opleiding doe je meestal samen met 1 of 2 andere cursisten. De dagcursus wordt geven bij rijschool Noord in Groningen.

Haal je theorie als je 15,5 bent dan plannen we de dagcursus op of vlak na je 16e verjaardag!

Dagcursus

  • 4 uur les
  • verkeersexamen

Voor  €395,-

 

 

Meer over prijzen

Onze scooters

Als eerste rijschool in Groningen rijden we met elektrische scooters.
De IVA E – GO S4 is een handzame lichte scooter waar praktisch iedereen op weg kan rijden. Zonder lawaai en overal toegestaan, ook in milieu zones waar voertuigen met verbrandingsmotor niet in mogen .

Meer over onze scooters

Spoedopleiding

Wil je meteen op je 16e op je scooter rijden? Start op je 15e!

Je begint met de theorie zodra je 15,5 jaar bent. Vanaf dat moment mag je theorie examen doen bij het CBR. Alles wat je nodig hebt om de theorie te leren vind je in onze webshop onderaan de site. Zodra je de theorie hebt gehaald plannen we de dagopleiding op of vlak na je verjaardag.

Tijdens de dagopleiding starten we met een korte uitleg over de dag. Vervolgens doen wat oefeningen om de scooter te leren kennen. Kan je gas geven, remmen en sturen dan gaan we de weg op. Tussendoor stoppen we een paar keer om te bespreken hoe het gaat en wat we vervolgens gaan doen. Die middag doe je examen en voor je het weet heb je je rijbewijs

Dagcursus

  • 4 uur les
  • verkeersexamen

Voor €395,-

 

 

Ik wil een spoedopleiding volgen

Theorie

Als eerste moet je je theorie gaan halen. Alles wat je nodig hebt om dit examen te kunnen halen vind je in onze webshop. Je kunt al een theorie cursus doen vanaf €35,50 Leer je liever uit een boek dan is er een online training te krijgen met een boek er bij.

Het examen kan je heel makkelijk plannen op www.cbr.nl Let op dat je dit niet doet via een andere site. Er zijn websites die veel administratiekosten vragen. Het CBR theorie examen kost in 2023 €48

Heb je vragen over de theorie neem dan gerust contact op.

 

Meer over brommertheorie

Klaar om je proefles in te plannen?