050 311 79 19

Over ons

Over Rijschool Noord

Rijschool Noord in Groningen en Zuidlaren is opgericht door Wiebe van den Broek. Zijn liefde voor auto’s en motoren zat er al vroeg in. Hij begon zijn carrière in een garage maar miste al snel het persoonlijke in dit vak. Daarom besloot hij een opleiding te volgen voor rij-instructeur en opende hij een rijschool in Groningen. Dit bleek een schot in de roos. “Auto en motorrijden is leuk en handig en graag help ik iedereen om snel en plezierig het rijbewijs te behalen. Ieder persoon is verschillend en ik vind het een uitdaging mijn leerlingen te helpen om hun talenten maximaal te ontplooien”, aldus Wiebe. Hij is opgegroeid in Groningen en kent de stad en omstreken inmiddels op zijn duimpje met als voordeel dat hij alle aandacht kan richten op de leerling en het lesgeven met zijn rijschool.

Inmiddels is de rijschool flink aan het groeien en rijden er 3 auto’s, alle categorieën motoren en is er een samenwerking met de beste BE opleiders van Groningen.

Rijlessen bij Rijschool Noord

MELD JE AANpijl

Rijschool Noord biedt rijlessen op maat. Een standaard rijles duurt 60 minuten maar in overleg kan deze verlengd worden tot 90 of 120 minuten. Als je in Groningen woont of net daarbuiten kan Rijschool Noord je thuis ophalen. Woon je verder buiten de stad, dan kan je in overleg op een makkelijk te bereiken plek worden opgehaald, bijvoorbeeld op het station of bij je werk in de stad. Zo gemakkelijk is dat bij Rijschool Noord.

Zekerheid bij rijschool Noord

MELD JE AANpijl

Rijschool Noord staat voor veiligheid en zekerheid. Rijschool Noord hecht veel waarde aan de veiligheid en het belang van de leerling. Om dit te kunnen waarborgen is de rijschool aangesloten bij BOVAG. Een BOVAG rijschool moet voldoen aan een strenge gedragscode. Deze gedragscode schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden en dat de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn. Daarnaast krijg je met het BOVAG garantiefonds de zekerheid dat je vooruit betaalde lessen altijd krijgt, wat er ook gebeurt. Zo ben je er zeker van dat je goed leert autorijden zonder zorgen eromheen. Voor meer informatie zie: www.bovag.nl