Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Bij Rijschool Noord begeleiden we je niet bij het halen van je theorie. Het heeft namelijk veel voordelen om er zelf voor te studeren: je deelt je eigen tijd in en leert in je eigen tempo. Je kunt bijvoorbeeld uit een theorieboek leren of een online spoedcursus volgen. We geven natuurlijk wel antwoord op je vragen en passen de theorie toe in de praktijklessen.

Om je op weg te helpen, bieden we in onze webshop allerlei mogelijkheden aan. Je kunt kijken wat het beste bij je past en gratis oefenen. Bestellen gaat daarna heel simpel.

We zorgen ervoor dat het lesmateriaal altijd up-to-date is, zodat je altijd goed voorbereid bij het CBR aankomt. Het examen verandert regelmatig om fraude te voorkomen, dus het heeft geen zin om met verouderde boeken aan de slag te gaan. In onze webshop heb je altijd het meest recente studiemateriaal.

Heb je de theorie onder de knie? Dan boek je een theorie-examen rechtstreeks bij het CBR. Zonder theorie-examen op zak kun je geen praktijkexamen doen, dus begin er niet te laat mee!

Klaar om je proefles in te plannen?