Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Rijbewijs halen

Je staat waarschijnlijk te popelen om je autorijbewijs te halen. Eindelijk niet meer afhankelijk van je ouders, maar gewoon zelf op pad als je daar zin in hebt. Bij Rijschool Noord leer je onder begeleiding van ervaren instructeurs op een veilige manier autorijden. Je kunt bij Rijschool Noord rijles volgen in Groningen en Noord-Drenthe.

Iedereen leert op zijn eigen tempo autorijden. Daarom zijn er verschillende pakketten waarmee je je rijbewijs kunt halen. Na de gratis proefles kijken we samen welk pakket het beste bij je past. Met autorijles van Rijschool Noord kun je snel en veilig de weg op!

Ik wil autorijden!

Prijzen en pakketten

Weten wat het kost om je autorijbewijs te halen? Dat ligt voor een groot deel aan hoe snel je het autorijden onder de knie hebt. Daarom biedt Rijschool Noord verschillende pakketten aan. Na de proefles bepalen we welk pakket het beste bij je past. 

Meer over prijzen en pakketten

Proefles boeken

De proefles is er niet alleen om in te schatten welk pakket je nodig hebt om je autorijbewijs te halen. Je wilt natuurlijk ook even kennismaken met de instructeur en de auto! Tijdens de proefles vertellen we je meer over onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten. En we gaan natuurlijk een stuk rijden, zodat je direct een gevoel krijgt bij autorijles van Rijschool Noord. Na afloop bespreken we de les en kijken we naar het pakket dat het beste bij jou past. De proefles kost maar € 50,-!

Ik wil nu een proefles boeken

Autotheorie

Het theorie-examen is een belangrijk onderdeel bij het halen van je rijbewijs. Je mag geen praktijkexamen doen als je je theorie nog niet gehaald hebt. Je kunt je theorie-examen al doen vanaf je 16e. Aanmelden doe je op de website van het CBR.

Meer over autotheorie

Spoedopleiding autorijbewijs

Heb je haast bij het halen van je autorijbewijs, of past een gewoon pakket niet in je drukke leven? Kies dan voor een spoedopleiding rijbewijs halen van Rijschool Noord. Je haalt binnen 2 tot 4 weken je rijbewijs, in Groningen of Assen.

Ik wil een spoedopleiding

Faalangst en rijangst

Faalangst of rijangst hoeft je niet in de weg te staan bij het halen van je rijbewijs. De instructeurs van Rijschool Noord zorgen ervoor dat je met plezier en op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Met een traject en examen op maat weten we zeker dat ook jij je autorijbewijs kunt halen!

Meer over rijden met faalangst of rijangst

Gezondheidsverklaring en Machtigen

Gezondheidsverklaring

Als je een rijbewijs wilt halen moet je een gezondheidsverklaring bij het cbr invullen en online betalen (kost iets minder dan €40,- *) In deze verklaring vragen ze van alles over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Let op! als je deze vragen niet naar waarheid invult kan je in grote problemen komen.

Vul deze verklaring zo snel mogelijk in. het cbr heeft soms lange wachttijden voor het afhandelen van deze verklaring.

 

Rijschool machtigen

Om een examen te kunnen reserveren heeft de rijschool een machtiging nodig. Deze kan je vastleggen op mijn.cbr.nl Je logt in met DigiD en machtig de rijschool met ons rijschool nummer 6510A1

 

*het cbr veranderd meestal jaarlijks de prijzen. het zou dus kunnen zijn dat je meer moet betalen dan aangegeven op onze site

Klaar om je proefles in te plannen?