Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Voor veel klanten is de 1-daagse spoedopleiding genoeg om het E-achter-B-rijbewijs te halen. Als je al ruime ervaring hebt en regelmatig met een kleine aanhanger hebt gereden, haal je al vanaf € 389,- ex. btw. je aanhanger rijbewijs. Dit is inclusief een praktijkexamen op dezelfde dag als de opleiding. Kan je niet moeiteloos achteruit rijden of heb je behoefte aan meer zekerheid neem dan een intake les.

 

    • Experience Pakket 3,5 uur les en examen € 389,- ex. btw.*
    • Heb je veel ervaring met het rijden met aanhangers? Kan je moeiteloos alle bochten achteruit rijden zonder te hoeven corrigeren? Dan is dit pakket perfect voor jou. We gaan ruim 3 uur rijden door de stad met de aanhanger. Op diverse plekken krijg je de opdracht om de aanhanger om te keren, bochten achteruit te rijden of een stuk recht achteruit te rijden. Na deze drie uur heb je de BE combinatie goed leren kennen en ben je klaar voor het examen.
    • Comfort pakket 4,5 uur les en examen €439,- ex. btw.*Je kunt al aardig rijden met een aanhanger. ook het gevoel van het achteruit rijden zit er al goed in, soms even een kleine correctie of toch even een keer extra steken maar je red je er prima mee. Dit pakket geeft je wat meer tijd om te oefenen en is daardoor een goede voorbereiding om zelfverzekerd je examen in te gaan.
    • Safe pakket 5,5 uur les en examen €489,- ex. btw.*
    •  Met dit pakket nemen we uitgebreid de tijd om het voor en achteruit rijden met de aanhanger goed in de vingers te krijgen. Wil je nog meer zekerheid dan raden we je een intake les aan.
    • Examen garantie €125,- Een examen kan beste spannend zijn en een herexamen kost al snel een dikke €300. Ben je goed op niveau dan kan je examen garantie afnemen. Hiermee geef je jezelf wat rust tijdens je examen want mocht je het niet halen dan hoef je het volgende examen niet te betalen. Vraag naar de voorwaarden bij je instructeur.
    • Intake les €62,50 Ex. btw. Met een intake les kan je een hoop geld besparen. Een examen is best kostbaar. Maar een te groot pakket is misschien ook niet nodig. Na de intake les kan je instructeur goed inschatten welk pakket voor jou het beste is zodat je niet te veel betaald en toch goed voorbereidt naar het examen gaat.

*Bij elke praktijkopleiding wordt €29,50 cbr administratiekosten berekend.

 

Klaar om je proefles in te plannen?