Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Faalangst en rijangst hoeven het halen van je rijbewijs niet in de weg te staan.

Faalangst

Als jouw zenuwen ervoor zorgen dat je prestaties erdoor beïnvloed worden en je niet goed kunt functioneren, spreken we van faalangst. Maar dat betekent niet dat je je rijbewijs niet kunt halen!

Sterker nog: mensen met faalangst letten vaak veel beter op en zijn daardoor betere bestuurders. Helaas zorgt faalangst er vaak wel voor dat autorijden minder leuk wordt, maar daar brengt Rijschool Noord verandering in.

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan en herkennen van faalangst tijdens het autorijden. We leren je er op een goede manier mee omgaan, zodat je autorijden gewoon leuk gaat vinden! Eventueel kun je zelfs een speciaal praktijkexamen doen, maar dat bespreken we nog met je.

Faalangst-examen

Het examen voor mensen met faalangst wordt afgenomen door een gespecialiseerde examinator. Er is meer tijd en aandacht voor jou om aan te geven waar je mee zit. Je mag de auto ook een paar keer aan de kant zetten om even tot rust te komen of een spannende situatie uit je hoofd te zetten. De examinator doet er alles aan om je op je gemak te stellen.

Als je wilt, kan je instructeur meerijden om je extra zekerheid te geven. Maar na onze rijlessen zul je zien dat je veel vertrouwen hebt gekregen. Jij bent de baas in de auto!

Rijangst

Als je niet regelmatig autorijdt na het halen van je rijbewijs, kun je rijangst krijgen. Of je bent misschien angstig geworden door een ongeluk of bepaalde dingen in het verkeer die je niet kunt ontwijken.

Wat de reden van je rijangst ook is, de instructeurs van Rijschool Noord helpen je verder. Tijdens een rijles kunnen we zien waar je tegenaan loopt en leggen we je uit hoe we je over je angst kunnen helpen. Alles op jouw tempo, zonder dat je dingen doet die je echt niet durft of wilt.

Maar we weten zeker dat jij straks weer veilig en met vertrouwen autorijdt!

De intakes kost €50,-

De kosten voor deze lessen zijn €55,- per 60 minuten

Klaar om je proefles in te plannen?