Vragen of beginnen met lessen? 050 311 7919 of 06 - 22054374

Aanhangerrijbewijs halen

Het rijden met een grote aanhanger is een vak apart. Of het nu een paardentrailer, grote caravan of tandemasser is: het is niet zonder reden dat je er een speciaal BE-rijbewijs voor nodig hebt! Bij Rijschool Noord in Groningen haal je dit zogenaamde E-achter-B-rijbewijs binnen 1 dag. 

Een E-achter-B is verplicht als het leeggewicht + het laadvermogen van je auto en aanhanger samen meer dan 3500 kilo is en de maximum toelaatbare massa van de aanhanger meer dan 750 kilo. Je hoeft geen theorie-examen te doen.

Ik wil mijn aanhangerrijbewijs!

Prijzen en pakketten

Je kunt je aanhangerrijbewijs met onze spoedopleiding binnen 1 dag halen voor € 389,- ex. btw.  Dat is inclusief een praktijkexamen op dezelfde dag.

Heb je weinig ervaring met het rijden met zware aanhangers, dan raden we een intakeles aan. Als je helemaal geen ervaring hebt, is de intakeles verplicht. Daarnaast hebben we ook nog een uitgebreider pakket.

Meer over prijzen en pakketten

Intakeles boeken

Heb je weinig of geen ervaring met het rijden met een zware aanhanger? Boek dan de intakeles. We kijken dan samen hoe we je zo snel mogelijk aan je aanhangerrijbewijs kunnen helpen.

Ik wil een intakeles boeken

Gezondheidsverklaring en Machtigen

Om het BE-examen af te mogen leggen, heb je een gezondheidsverklaring nodig. Dit vraag je aan op de website van het CBR

Om een praktijk examen te kunnen reserveren moet je de rijschool machtigen met DigiD. Log in op mijn.cbr.nl en machtig de rijschool met het rijschool nummer 6510A1

Klaar om je proefles in te plannen?