050 311 79 19

Auto

Rijschool Noord biedt verschillende pakketten voor verschillende personen. Hieronder kun je alvast zien wat de opties zijn en welk pakket jou het meest aanspreekt. Na de gratis proefles bekijken we samen welk pakket het beste bij jou past. Dus voor een goede rijschool in Groningen en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres!

*Alle pakketten zijn exclusief het theorie-examen. De kosten hiervoor staan vermeld onder de losse prijzen.

Startpakket

Startpakket: Met het startpakket ben je klaar om te gaan. Een groot voordeel van dit pakket is de tussentijdse toets waarin een praktijk examen volledig wordt gesimuleerd. Hierdoor voel je je een stuk zekerder bij het echte examen en laat je aan je examinator zien dat je serieus bezig bent. Vaak heb je na de 20 lessen nog wat extra rijlessen nodig om de puntjes op de i te zetten, dit gaat altijd in overleg met de rij-instructeur.

– 20 lessen van 60 minuten

– Praktijkexamen

Totaal € 999,-

Actiepakket

Zit je portemonnee deze maand iets minder vol maar wil je wel alvast beginnen met je rijlessen? Dat kan! In dit pakket krijg je 10 lessen voor een veel lager tarief dan het gewone tarief.

– 10 lessen van 60 minuten
– Praktijkexamen

Totaal € 599,-

Losse prijzen

Proefles(60 minuten)  € 30,-
Losse rijles (60 minuten) €   45,-
Theorie cursus online (in de webshop) vanaf €   29,95
Tussentijdse toets € 150,-
Praktijkexamen € 219,-
Faalangstexamen € 265,-
Theorie examen €   40,-

 

Prijzen zijn incl. btw.

Heb je vragen over de lessen of pakketten, neem dan gerust contact op.

Spoedopleiding

Heb jij een druk leven maar wil je wel snel je rijbewijs halen? Dan kan de spoedopleiding de perfecte uitkomst zijn! Met de spoedopleiding van Rijschool Noord kun je binnen twee tot vier weken je rijbewijs halen in Groningen of Assen. Je bent in korte tijd intensief bezig met rijden en daardoor blijft de behandelde lesstof goed hangen en kan je elke les weer verder waar je gebleven was. Vanwege de grote hoeveelheid lesuren die je tijdens een spoedopleiding volgt kan deze niet last minute worden ingepland. Vraag deze daarom tijdig aan en zorg dat je je theorie binnen hebt ruim voor je rijlessen beginnen.

Rijschool Noord biedt complete spoedopleiding aan vanaf €1169,- Dit pakket is inclusief praktijk examen.

 

Faalangst

Iedereen heeft wel eens last van zenuwen maar als deze zenuwen zo erg je prestaties beïnvloeden dat je niet meer goed kunt functioneren, spreken we van faalangst. Wanneer je hier last van hebt betekent het niet dat je je rijbewijs niet kunt halen, integendeel.

Mensen met faalangst zijn vaak veel oplettender en worden daardoor vaak veiligere bestuurders. Faalangst belemmert jou wel om plezier te hebben tijdens het rijden en daar brengt Rijschool Noord graag verandering in.

Als specialist in faalangst kan de rij-instructeur de symptomen van faalangst herkennen en ervoor zorgen dat je hier op een goede manier mee leert omgaan. Je kunt bijvoorbeeld een faalangst examen aanvragen maar dat is niet verplicht en geheel afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Rijschool Noord zorgt er graag voor dat jij autorijden leuk gaat vinden.

Rijangst

Bang voor rijden in het donker, vermijd je liever de snelweg of krijg je het benauwd in een drukke stad? Rijangst kan zich op allerlei manieren voordoen maar vaak komt het voort uit een nare ervaring in het verkeer.

Rijangst kan echter ook ongemerkt ontstaan zijn door een opstapeling van gebeurtenissen of gedachten die op lange termijn een belemmering voor jou kunnen vormen in het verkeer.

Gelukkig is rijangst, in welke vorm dan ook, goed te behandelen. Rijschool Noord neemt de tijd voor jou en kijkt samen met jou welk traject het beste bij je past.