050 311 79 19

Prijzen motor

Try the Bike – Proefles van 120 minuten € 50,00
Losse les € 43,00
Examen AVB € 109,00
Examen AVD € 210,00
Theorie-examen € 40,00
Examengarantie AVB € 50,00
Examengarantie AVD €100,00

 

Wij hebben een zeer aantrekkelijk startpakket samengesteld. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om het praktijk deel van je motoropleiding goed en veilig af te ronden.

Normale prijs: € 749,-

Nu tijdelijk: €649,-

*deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties

EXAMENGARANTIE!!!

NIEUW BIJ RIJSCHOOL NOORD EXAMENGARANTIE!!!

Vind jij een examen spannend? Dan kan je bij ons examengarantie kopen. Examengarantie geeft zekerheid bij een examen, zo ben je niet meer bezig met “wat nou als ik het niet haal” je hoeft het herexamen toch niet te betalen! Er zijn wel een paar regels uiteraard: je moet het advies van de instructeur opvolgen, de examengarantie is maar 1 keer geldig en het moet voor het examen betaald zijn.

 

 

 

Wil jij ook motorrijlessen volgen bij Rijschool Noord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website of bel! Voor je het weet heb jij je eerste motorrijles!

Motor Proefles! De motor proefles kost €50,-  en duurt ongeveer twee uur. In deze les bespreken we alles omtrent de theorie en praktijk voor het behalen van je motorrijbewijs. Daarna gaan we minimaal een uur motorrijden zodat je een idee krijgt wat motorrijden inhoudt.

 

Bij Rijschool Noord kan je vanaf heden ook met pin betalen!